lite ro..

Tar mig lite tid o sätter mig här en stund.

Försökt ha tagit de lite lugnt idag, var en del flängande innan men nu så. pojkarna är ute o fixar me den nya båten som de hämta igår, en som ska gå något fortare ja än den andra! så jag passar på nu, lugn o ro.
Hela tiden är de något som ska göras, ska kanske tagga ner en bit men är man en rastlös mänska så är de lättare sagt än gjort !

Var hundvakt i helgen, s skulle va i göteborg o Argus var helt överlycklig över att hans lilla tjej va här :)
Fick städa hela huset igår efter de rusat runt så de fick de va ute i hundgården som snutte byggt ! min händiga lilla man♥
Städa även min bil igår, det behövdes ja! fick faktiskt en himla massa gjort igår.

Nu kallade tv:n på mig, tjing!



Han börjar nog bli lite stor min lilla fis !



 

Lillfisen med sin tjej effy.



Hej !





Jordgubbar o m m m Godingar !



var e husse ?!


Äntligen fredag imorrn, snutte kommer hem som vatt borta hela veckan :) tråkigt när de e så långt borta o längre tid men ifs så har jag haft o göra men vill ändå ha han hemma hos mig. Lillfisen undrar ju me vart husse tagit vägen ?
Var i tollarp i tisdes hos S, trevligt. Igår blev de ekohallen handla lite grejer sen hundträningen efter de gick rätt bra  förutom att de var en löptik där så hanarna var inte sig själva riktigt haha. Kollade även på valpar i måndes, halvsyskon till lillfisen, så jäkla söta o fina. Nästan lite sugen på en till men nej, inte fler förrän lillfisen är äldre kanske.
Men nu har jag inte tid o sitta här längre då vi ska bege oss till stallet nu, tjing !




RSS 2.0