halloween !


faktiskt en av mina favorit händelser på året, vet inte varför bara vatt så sen jag var liten. Just den här årstiden är mysig på nått sätt, även om det är de "dödas dag/helg" så blir de också en rolig stämning med detta halloween me^^

känner mig helt slut, vatt lite dålig me mat/sova så de tar ut sin rätt känner jag. Mkt stress o jobb så får försöka ändra på de lite. Denna jäkla förskylning som inte vill ge me sig heller riktigt, fast just nu har halsen svalnat lite.  Blev idol hos emma/fidde igår o en lite smått galen katt ! men aah hur röstar folk egentligen !?
känner mig inte så taggad för nån fest ikv, iaf inte just nu så blir kanske filmer,godis o vin ist :) massa godis !

men nu ska jag ut i det fina vädret, nog en som väntar otåligt o sen till din grav♥ kommer kännas tungt. 
ha en trevlig kväll.

L ♥



lite deppig..


över den här lilla förskylningen, blev inget jobbande idag, (FAN) halsen brändes så det gjorde ont upp i munnen imorse, näsan den bara rinner o jag vart helt borta. jag hatar sånt ! blev inte mkt sovande inatt så fick upp fem / halv sex o ringa chefen. ( börjar tidigt så får meddela sånt i tid.)

Bättre nu, Ätit + blev lite glass också, t.o.m tryckt i mig te som konstigt nog smakade gott idag så blir nog en kopp till.  Blir knäpp av att bara sitta hemma men har roat mig me att tvätta, elda o diska o ska nu masa mig in i duschen ! snutte kommer väl me snart sen blir de MAT nog tv:n o ta det lugnt resten av kvällen.
lillebror vatt me han på jobbet idag, se om han vatt snäll. Är där imorrn me då han har praktik i två dagar^^

Fick tillbaka min mobil nu efter andra lagningen, vatt utan den över 1 och en halv månad nu o va den fixad den här gången ?! Icke ! vad är det som är problemt egentligen ? står ju klart o tydligt på lappen vad som är fel. Så väntar besked nu på om den blir fixad lr om de skickar en ny. Blir galen på sånt här.

Men imorgon ska jag till jobbet ! måste kanske en runda på stan om jag hinner sen besök på kvällen :)
tjing♥



gäsp..


trött, frösen o en trött/glad snutte som precis kom hem, hade velat åka med idag men han fick köra innan jag slutat :( men så är det ibland.
har iaf hunnit inom stan efter jobbet o det blev en ny jacka, varm o gosig:) värd pengarna hoppas jag. sedan ut till stallet o lite rundor.
- jag vill ha helg nu.

tidig morgon som vanligt så nu blir de sängen då jag är sketa trött.                                                              
natti.





höstdag !


solen skiner o det är lite kyligt ute. verkligen mysigt väder, får nog in o ha tag i en lite tjockare jacka nu.
slutade tidigare idag o nu till stallet ! hej så länge.

I want my phone back "/



behöver vila ut..


ja iaf efter denna vecka/helg ! 
Blev 20 års kalas här i fredes, mkt som skulle planeras ja, men det blev lyckat och jag somnade väldigt gott efter alla åkt hem och sov bort hela lördan:O ( fick tänka att jag nog behövde den sömnen ! ) blev en massa städ o sen vidare till emmas 20 års fest efter de, dock väldigt trött men blev allt mer taggad sen !  
tack för alla gratulationer o tack för igår emma  ♥
stress, sovit allt för få timmar o ätit dåligt denna vecka, tar duktigt på en.. upp tidigt imorrn som vanligt så ska försöka krypa i säng i vettig tid. ny vecka med nytt schema, ska se om de funkar bra.
ska försöka ta de lugnt o har även en del ärende som ska fixas nu när man inte har allt annat o tänka på.

men nu säger jag god natt !




imorgon så !


haha yes ! jag fyller år, sista dagen som "gammal tonåring" typ^^.. känns helt mysko, känns som en vanlig dag som innan, tråkigt o bli gammal kanske. 
saknar nästan den känslan lite när man va liten då man inte kunde sova, man satt o klämde på paketen hela dagen o var vaken innan de kom upp på morronen me dem men man skulle tvunget låtsas att man sov!
sitter här o funderar över kalaset, hur ska vi alla få plats !? hjälp. ordnar sig som vanligt väl men hade velat bjuda fler men de får komma sen. huset fullt nu haha !
skulle handla en del idag och oj med pengar de sprang iväg, mat, dryck m.m. + en tur till imorrn aah. Har iaf en gammal kock här hemma som fixar maten, bra de. han e duktig han, min lilla snutte♥
blir en stressig vecka då en del ska fixas, o imorrn blir det nog inte mkt då man ska hitta på annat :)

fick mig en stor tankeställare idag när jag var uppe hos hästarna.
hämtade saker från de stallet jag var hos innan, jobb o allt annat har kommit ivägen så jag hann inte me de längre + de andra där hemma.
såg min gamla snutta idag, jättefin som vanligt fast lite rund mage o fasiken vad jag har saknat henne, saknat ridningen över huvudtaget. hur har jag kunnat släppa de så mkt? de som mitt liv nästan bara bestod av innan ?
all tid i stallet o all träning ? en så stor del av mitt liv..
tydligen så är en annan tjej där nu, inget jag vet säkert men de känns konstigt, de var ju mitt "ställe" typ. men ja, så länge det är någon där o kollar/sköter om de så är jag glad, för så det såg ut innan förlängesen ska de inte göra igen !
men jag har bestämt mig att de ska funka bättre, jag ska ha min tid i stallet me hästarna, för det är något jag brinner för egentligen, jag mår bra där. för jag kan inte låta allt komma imellan för de fick aldrig något innan..
jag har min gosse där hemma,  som börjar få några år på nacken men som fort.f har ett bra temperament. funderar på att låta någon annan ta över som kan ha mkt roligt me han de sista åren för han har fort.f mkt kvar att ge. jag sj har funderat lite på en yngre foderhäst ? men nae jag vet inte just nu, får se vad jag bestämmer mig för.

städandet får vänta tills imorrn, då tv:n kallar ist. ha en trevlig kväll !




RSS 2.0