valborg !



redan valborg, inte längesen det va vinter tycker man ju :O nästan..
men men det är ju trevligt o helt underbart väder me !  över 20 grader o inte ens maj än men snart ! rätt skönt de.
känns nästan som sommaren redan är här !
blir en lugn valborg då det inte riktigt är så bra o dricka denna vecka ! men det ska nog bli trevligt ändå :)
får även försöka träffa stockholmarna nu när de är nere :)
var hemma hos alex me en sväng igår, hjälpte mig slänga i lite slingor i håret då det får vara lite ljusare nu !
men får bli en runda på stan snart, sen får vi se vart vi ska först när snutte kommit hem.

ha en trevlig valborg !

tjing♥



home sweet home !


har lite ont i kroppen ! ..

se hur veckan blir, men hade behövt gå en sväng på stan iaf !  + valborg men det blir nog trevligt ändå :) rätt skönt ändå o ta det lugnt ibland har jag märkt.. hoppas bara inte snutte jobbar kväll o att det är fint väder då de har pratat lite om regn skurar "/ .. men men..
blir ett kort inlägg då jag ska äta lite nu sen duscha kanske ! o snart kommer väl snutte me hem :)

tjing ♥


uhh..


usch nae, vill inte något sånt igen,  men det vara inte så länge iaf..

lugn helg, då lite annat väntar..
skulle vatt utgång igår egentligen, då en del folk skulle ut som man känner ! men det sket ju sig då jag inte fick dricka, även lite fest i fredes blev inte av, inte för mig iaf... Men emma kom bort efter vatt me tissa en stund då hon fyllt år :) , vi tjabba lite sen stack vi ut o prata me sandra , sen hem till mig o sov, ja vid 3 - halv 4 gick vi o la oss ! , jobbigt då jag inte är van vid att vara uppe så sent x) haha ! men även en liten emma var rätt sleten ! ;)
snutte kom hem halv 9 på morronen o skulle sedan på mässan halv 11 med bärgaren, men råka sova lite längre inte konstigt efter att ha kört hela natten ! följde med honom dit o det var rätt trevligt ändå.

varit hemma hos päronen idag , tatt det lugnt o gottat sig lite i solen, vill inte vara i stan när det är sånt här väder så då pyser jag ut på landet ;) hehe o sedan bjöd mor på god mat !
men nu blir det duschen sedan sova då den nya veckan börjar tidigt o lite skakigt !
så denna vecka kommer jag nog att vara rätt sleten..

tjing♥



                *fick bli en bild på den nya lastbilen snutte ställde ut ;)


hallå ja.


solen är framme men det blåser sjukt kallt "/

har jobbat idag, :) blev länsstyrelsen idag.  Det är några ställen de har som man kanske ska vara på :O ! men vägverket har nog vatt bäst än så länge ;P + roliga kollegor* där lr ja, de flesta är trevliga på de olika ställena. fick också beröm idag av min kära chef :) o det e ju aldrig fel !
hm funderar på om jag bara ska ha detta nu över sommaren, kanske passat bra med ett jobb till ? något man får fundera över, o se om man hittar något som passar.

skulle fixat lite i rinkaby igår men då ringde den store emma ;) o fråga om jag kunde hjälpa henne ! hennes kära pojk hade kört bensin stopp på båda hennes bilar ( då hans egna e sönder för tillfället ) o de stod på hans jobb. så fick först till hans jobb sen ragga upp en bank o sen tanka dunkar x) o sen köra tillbaks o tanka dom. sen hem till emma igen ! deras nya lya rätt fin :) då den ligger vid vattnet o allt, men de e ju en bit o köra !! kolla även en film , sen hem till rinkaby där det låg en snutte o sov så hjälpte mor med maten ist.

o snart ska hästarna ut o man slipper mocka hehe :) den store nästan tappat all päls nu ! måste köpa en munnkorg till den lille då det inte går med en liten inhängnad på natten. han äter för mkt o blir sjuk annars. den förra åkte ju me sunny när hon flytta, -  o som jag saknar min lilla skrutta ! 

men känner man börjar bli lite trött nu, så nu väntar duschen o stallet sen hem o fixa mat till min gosse !
tjing ♥
 

                                      får kanske ta mig tid till en plåtning snart, då han skriver jämt o frågar om jag kan ! x) 
                                                    



månda kväll !


har precis lagat mat, kanske inte ble som det skulle precis men ja, det gick o äta haha ! ok jag ingen höjdare på att laga mat, men ! anstränger jag mig så går de ;)
emma o co. kom också förbi precis en runda , vi lite dåliga på att laga mat vi två? ;)

helgen vatt lugn, jobbat o soovit som jag behövde men blev lite för mkt  sovande kanske ? snutte var i göteborg som vanligt men kom hem för sent då han fick vänta en hel evighet på att lasta. han helt död nästan på lördan o drack lite öl me far :)  
sen till åhus o färga håret, matilda, systers granne var snäll o hjälpte mig, ble inte så stor skillnad men fixa det igår på söndan ist med lite slingor, oo det gjorde lite ont x) jag rätt håröm jaa ! får fixa till det sen.
stor emma kom även inom en runda i rinkaby innan vi körde him, utgång i helgen ! får ut på stan o hitta något att ha på sig kanske !?   vi körde hem o jag somna för tidigt igen :O
 
gick en runda i stan me emma o tissa idag :) gick ner en runda till tivoli parken också i detta fina vädret !
o nu ska jag duscha sen handla om jag hinner o laga mat till L som kommer sen nångång, slobban skulle kanske me komma inom en runda på kaffe !


tjing♥



                                                                                               aoooja !
                                                                                                         

onödigt , javisst !

javisst är det de och något som vi inte orkar egentligen.  Det har kunnat kännas som att prata med en vägg ibland, och jag får höra som om det bara har vatt jag ? men innerst inne vet du  vad som är rätt o fel , för det är du som jag brukar lyssna på o fråga saker för du vet mkt och har oftast svar på allt, o att du inte har haft det lätt innan med det förra kan jag förstå ! Men vi har det bra du o jag och lyssnar vi bara på varann är det bra! vi har redan gått igenom så mkt och en liten fight har vi nog behövt. Bättre hade det nog inte kunnat bli för någon av oss :) du är bara min o jag älskar dig ♥
o dina fina sms lyser upp min dag :)

jobbat idag, lite segt efter att ha sovit för lite på två nätter så inatt ska jag soooova :) + det är fredag ! har inte mkt minne från igår kväll, måste ha somnat efter jag pratat me far i telen o vaknat upp lite då o då? vakna iaf med kläder o allt i soffan imorse tror jag x)
tvättar just nu o syster är här, ska snart hämta den andra skitungen o köra han till tandläkaren :P mor hade annat att göra, får nog handla lite me sen när snutte kommit hem ! ska köpa hårfärg me tror jag, vill ha det mkt ljusare nu till sommaren, vill inte ha mörkt då.
sen hem till djuren ! ska även göra en liten inhängnad till den lille då han ätit / äter för mkt haha !

tjing♥



L <3


hej hopp !


Bra väder o påsken över, jag som faktiskt gillar påsken, fast det kan va som en sen julafton med ägg o bättre väder x) skönt att både jag o snutte kunnat va lediga samtidigt o kunna ha sovmorron :) o nu jobbar man hela veckan !
fick även löning idag :D gutt de !
så nu ska det handlas en del ;O även om en viss gosse protesterar lite haha !
Det gick även bra med hästen idag ! , o hoppas jag får ta hem min tös över sommaren :)

men nu kommer emma bemma snart, ska ut till lantan o kolla tävling så jag får kila.
tjing♥

L <3



grattis !


till bror som fyller 25 idag, så sitter just nu i åhus o väntar på folket o tårtan =) sen kommer väl min snutte me lite fetmat också ! gutt me lite fett dagar, passa på när man inte lägger på sig så mkt ändå haha !

jobbat lite idag sen så kom också min löne lapp wiiho =)
får väl fixa klart här nu !
tjing ♥

L <3

lite små trött..


efter ha städat o tvättat hela kvällen, duktig som jag är! ,  gått me hundarna efter de o nu väntar jag bara på att snutte ska komma hem efter har bärgat nånstans :) * de märks verkligen att man kommer upp tidigt på morronen nu, för man slumrar gott på kvällen o inte så sent :O
har fått jobba en del nu me :) o blir ännu mer snart !

hade kalas i lördes, skit ungen blev tonåring !! waii på de, not ! tur att man inte bor hemma längre .. o andra broren fyller 25 imorrn :) fan va alla barnen börjar bli gamla nu o jag e näst yngst ! den äldsta vill jag ens nämna åldern på  haha !
så det blir väl åhus imorrn, den tråkiga o kalla hålan ;p fast stan är ju inte så mkt roligare, men vi har ju en del klädes affärer iaf ;)
oo jag längtar tills vi flyttar, (  det hade vatt kul o flyttat upp till huvudstaden :) allt som finns där o alla klädes affärer :O kanske lite senare i livet snutte ?

snart påsk nu me, gillar de faktiskt konstigt nog?  men är egentligen bara som en sen jul ?  ska till vår kära faster som vanligt, o sedan är det elmia me , men blir nog inte detta året, det var rätt dåligt förra. blir att åka upp o kolla lastbilarna ist :) ska bli rätt kul !
nu väntas snutte komma hem snart o sen krypa ner i sängen :)

jag o syster drog upp o hälsa på mina skruttar, som jag saknat !
önska jag kunde ta hem dom allihop till mig !









jocke o alex i från lördes :)

o min snutt <3

hm stella såg lite konstig ut ? ;O


RSS 2.0